Klio-Eterna

EEN PRODUCTIEFACILITEIT VOOR VULPENNEN

Het verhaal van KLIO start in Hennef an de Sieg met de oprichting van het vulpennen producerende bedrijf door Eduard Reisert in 1900. Z’n succes bewees z’n gelijk: gedurende decennia was de gepatenteerde vulpen “Regina door KLIO” een bestseller doorheen Europa. Het verdere succes komt mede door het excellente en voor z’n hoge kwaliteit gekende balpensysteem van eterna. In 1956 fusioneren KLIO en eterna en is Klio-Eterna geboren. Onder de leiding van Wilhelm Höhner wordt besloten naar Wolfach in het Zwarte Woud te verhuizen. Belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van het bedrijf zijn de introductie van accuraat meer-kleuren printen en de bouw van een eigen productieafdeling voor vullingen. Het modulaire systeem en de extensieve on-site productie worden de sleutelwoorden in Klio-Eterna’s bedrijfsfocus. Met de introductie van een constructie-kit in 1990, wordt de geïndividualiseerde serieproductie van onderdelen, naar de wensen van de klant mogelijk gemaakt. Dit proces focust sterk op de snel evoluerende digitale ontwikkelingen. Vandaag kunnen onze klanten hun instrumenten online samenstellen, een logo toevoegen en het resultaat in 3D bekijken.

AANTREKKELIJKE EN LANGLEVENDE SCHRIJFINSTRUMENTEN

De promotionele artikelen van Klio-Eterna zijn langlevend omdat gebruik gemaakt wordt van hoog-kwalitatieve grondstoffen. Bedrukt met een bedrijfslogo wordt de promotionele boodschap zo keer op keer onder de aandacht van de gebruiker gebracht gedurende lange tijd. Eender wie een kwalitatief schrijfartikel van Klio-Eterna ontvangt zal bovendien het comfortabele gevoel, het innovatieve design en de uitmuntende schrijfkwaliteit appreciëren die met deze producten samengaan appreciëren. Daarbovenop kunnen intussen naast de traditionele schrijfartikelen ook andere producten, zoals USB sleutels individueel ontworpen en gepersonaliseerd worden DE

MATERIALEN EN HET DESIGN MAKEN HET VERSCHIL

Klio-Eterna heeft verschillende methodes waarmee het de kwaliteit van z’n schrijfartikelen en USB-sleutels garandeert; een consistent gebruik van topcomponenten en hoogwaardige grondstoffen, de samenwerking met creatieve kwaliteitsdesigners om innovatief en stijlvol te ontwerpen, geavanceerde in-house productie- en printtechnieken, … Al deze attributen gecombineerd creëren een welgekomen geschenk voor elke ontvanger van een Klio-Eterna product. Door nooit in te binden op de hoge eisen betreffende kwaliteit zorgt Klio-Eterna er bovendien voor dat hun balpennen 10 keer langer schrijven dan de goedkopere concurrentie uit het Midden-oosten.

Al het bovenstaande, aangevuld met het feit dat door een productie in het hart van Europa zekerheid bestaat dat er geen gebruik gemaakt werd van kinderarbeid, zorgt ervoor dat Klio-Eterna een ideale partner is om met samen te werken.