Prodir

Personality pens. Swiss made.

 

Sinds 1970 is Prodir een marktleider in de productie en verkoop van gepersonaliseerde pennen en dit succes hebben zij vooral te danken aan de trouw aan hun eigen waarden: Swiss made kwaliteit, technologie, design, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Hun productie principes met fabricatie in Zwitserland staan een hoge kwaliteit in elk detail en respect voor het milieu voor.

Aldus wordt efficientie bereikt en streeft Prodir naar onophoudelijk  onderzoek op het gebied van design en technologische innovatie. Hierdoor kan Prodir onze klanten een breed scala aan gepersonaliseerde logo's - en reclame pennen aanbieden.

Prodir heeft een solide business concept en heeft na verloop van tijd, ruimte gemaakt voor nieuwe uitdagingen. Het bedrijf heeft 250 partners wereldwijd, zeven Europese kantoren en een verkoopkantoor in Moskou.  Activiteiten op mondiaal niveau worden uitgevoerd vanuit Zwitserland in Kanton Ticino. Ze bieden de garantie van een sterke identiteit en een gericht zakelijk beleid:  efficiëntie en transparantie van hun doelstellingen en de middelen die worden gebruikt om deze te bereiken.

Het is geen toeval dat Prodir voor hun producten de slogan" Personality pens. Swiss made." heeft gekozen, een authentiek en uniek merk dat hen overal herkenbaar maakt en dat het mogelijk gemaakt heeft om waardevolle samenwerkingsverbanden te sluiten met onder andere DesignworksUSA, een creatief adviesbureau van de BMW Group.

Deze voordelige alliantie heeft geleid tot nieuwe ontwikkelingen in de afgelopen jaren en maakte het mogelijk voor Prodir om internationale erkenningen te krijgen als de prestigieuze 'Promotional Gift Award ", dit dankzij de innovatieve ontwikkeling van de pen ES1 en CS8 Pen-Book - dat is een notebook met ruimte voor een pen binnenin.

Verder onderzoek en ontwikkeling hebben geleid tot dezelfde innovatieve ontwikkeling met de lancering van nieuwe producten in 2012: vanaf de eerste Prodir pen ES2 met metalen clip tot de elegante Paper Multitasking boekjes. Bij Prodir wordt ontwikkeling altijd voortgezet.

 

Extra geïnteresseerd in Prodir? Lees  hier meer 

Lees het Prodir beleid over ethiek en milieu  hier